Vi betragter alle vores kunder som langvarige samarbejdspartnere. Derfor er vi stolte over, at en række af vores samarbejdspartnere har sagt ja til at være vores referencer, og har indvilget i at blive interviewet af en journalist med henblik på at udarbejde kundehistorier sammen med os.

I vores kundehistorier kan du blandt andet læse:

  • Hvilke udfordringer Microsoft Dynamics har løst.
  • Hvordan Microsoft Dynamics bruges.
  • Hvad Microsoft Dynamics har betydet for deres respektive forretninger.

Udvalgte citater fra kundehistorier:

Menneskeligt match

”Vi tog referencer, så vi vidste, at MicroPartner havde kompetencerne, der understøtter virksomhedens image som domæneekspert på CRM. Vores spørgsmål i valgprocessen var i virkeligheden om menneskerne hos MicroPartner matchede os godt, og om de forstod vores ønske om at binde salg, marketing og service tæt sammen på én platform. Nu kan vi virkeligt svare bekræftende på det, og vi er glade for vores valg.”

Ulrich Borup Hansen, salgsdirektør, Orbicon Informatik

Stærke folk og stor ansvarlighed

”Konsulenterne fra MicroPartner er dygtige. Hvis de ikke lige selv har kompetencen, så ved de, hvor de skal finde den. Det er en lille gruppe af stærke folk, og det giver en stor ansvarlighed.

Vi bruger dem gerne som kompetencepersoner, og vi lægger vægt på den personlige relation og ansvarlighed fra en leverandør. Det giver en langsigtet og solid rådgivning.”

Jacob Oredson, Digital Director, Presidents Institute

Partneren udfordrede

“Først forklarede vi, hvorfor vi var forskellige fra Brødrene Dahl, og MicroPartners konsulenter var gode til at lytte. De byder ind med en bred viden, og de er også dygtige til at udfordre os.

I dette projekt var de helt skarpe på at advare os mod at afvige for meget fra standarden og lave for meget egenudvikling. Samarbejdet var alt i alt meget fint, og jeg sætter pris på både sparringen og selve produktforståelsen hos MicroPartner,

Jesper Fuglsang, business controller, Optimera

CRM uden bøvl og bullshit

”Samarbejdet med MicroPartner er hamrende godt. Der er ikke noget bøvl og bullshit med vores CRM-konsulenter fra MicroPartner. De forstår vores forretning og kan i den grad ”gå selv”.”

Toke Godiksen, IT-manager, Brødrene Dahl

Fleksibel CRM-samarbejdspartner

”Vi er vældig tilfredse med vores samarbejde med MicroPartner – et samarbejde, der foregår remote og 24/7 grundet vores globale tilstedeværelse.”

Bo Bugge, CIO, Norican Group

Medicinen var xRM

”De udfordringer, som Selandia kom til os med, er på ingen måde usædvanlige. Størstedelen af de kunder, som vi arbejder med, vil gerne have et værktøj, der giver bedre overblik over deres hverdag og kunder. Det kan være en udfordring – specielt inden for undervisningssektoren, hvor man arbejder med en høj kompleksitet, som gør det svært at købe en ud-af-boksen løsning. Derfor tog vi udgangspunkt i Microsofts xRM-løsning og gik i gang med at udvikle på vores CRM-Education løsning, der er målrettet de danske erhvervsskoler.”

Matthijn Hoogenboom, salgsdirektør, MicroPartner

X