Datto SaaS Protection for Microsoft 365

Datto

MicroPartner har indgået et samarbejde med Datto, som tilbyder Datto SaaS Protection for Microsoft 365, der er en komplet backupløsning af Microsoft 365 (Exchange, OneDrive, SharePoint og Teams)

Patrick Hoogenboom

Af Patrick Hoogenboom, adm. direktør, MicroPartner

Microsoft 365-data er en vigtig del af arbejdsdagen

Rigtig mange virksomheder arbejder til dagligt med data, som ligger i Microsoft 365, og er dybt afhængige af den data. Mange arbejder med PowerPoint præsentationer, Word dokumenter, Excel-ark og gemmer dem i SharePoint, OneDrive eller sender dem via Outlook. Skulle man miste den data, kan det få store konsekvenser fx i form af tabt produktivitet og indtægter. Desværre er der mange virksomheder, som ikke tager backup af deres Microsoft 365-data, måske fordi de tror, at Microsoft automatisk gør det for dem, når data befinder sig i skyen.

Hvorfor er ekstern backup nødvendig?

Microsoft sørger for, at de ikke mister dine data, men de garanterer ikke, at de kan gendanne dine data, hvis du sletter dem. Faktisk anbefaler Microsoft backup fra tredjepartsløsninger som Datto, hvis du ønsker databeskyttelse, forretningskontinuitet, compliance og sikkerhedspolitik, som ligger ud over Microsoft 365’s begrænsede gendannelsesfunktioner.

Backup af data er dermed lige så vigtigt i skyen, som det er i traditionelle lokale it-systemer. En uafhængig, tredjeparts backup-løsning er derfor den bedste måde at beskytte din virksomhedsdata mod de mest almindelige årsager til datatab:

 • Ransomware eller malware

 • Permanent sletning (tilsigtet og utilsigtet)

 • Utilsigtede overskrivninger

 • Inaktive licenser

 • Appafbrydelser

Hvad er Datto SaaS Protection for Microsoft 365?

Datto SaaS Protection for Microsoft 365 er en samlet backupløsning med søgefunktion til slettet data, restore og eksport til Exchange, OneDrive, SharePoint og Teams.

Datto SaaS Protection for Microsoft 365 udbydes kun af MSP’er (Managed Service Provider) som MicroPartner. MicroPartner tilbyder at administrere backupløsningen for sine kunder, så de kan fokusere på at drive deres virksomhed.

Hvad kan Datto SaaS Protection for Microsoft 365?

Datto SaaS Protection for Microsoft 365 er en af de mest pålidelige løsninger på markedet. Som administrator af løsningen kan MicroPartner hjælpe med følgende:

 • Tidsspecifikke Backups / Point-in-time gendannelse og eksport

 • Ikke-destruktiv gendannelsesproces

 • Gendannelse på tværs af brugere

 • Gemme brugerdata

 • Nem eksport

 • 3X daglige backup

MicroPartner kan administrere din backup for dig, eller du kan administrere den selv.

Valget er dit.

Book en DEMO her

Udfyld formularen her.

Vil du vide mere?

+45 4345 0660

Fandt du ikke det, du ledte efter?

X