Hvem er vi

MicroPartner A/S

Rådhusstræde 8A

4600 Køge

CVR-nr.: 26143381

info@micropartner.dk

+45 4345 0660

Vores webstedsadresse er: https://micropartner.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kontaktformularer

Vi benytter kontaktformularer fra Dynamics 365 Marketing, med oplysninger som navn, virksomhed, telefonnummer og forventet antal CRM-brugere. Hvis en bruger udfylder en formular, husker Dynamics 365 Marketing brugerens informationer og kæder dem sammen med brugeres ip-adresse, så MicroPartner kan se om samme brugere besøger sitet igen. MicroPartner bruger informationerne til fx at kontakte brugeren i forhold til en demo af et produkt, kontakte brugeren for at besvare yderligere spørgsmål etc. Informationerne bruges ikke til markedsføring.

Se også afnit om “Hvor længe gemmer vi dine data” og “Cookies”.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Hvor længe vi gemmer dine data

Vi gemmer dine data så længe, det er nødvendigt til at opfylde formålet, hvortil personoplysningerne blev indsamlet. I forhold til ovenstående afsnit om kontaktformularer, gemmer vi dine informationer i 90 dage. Du kan til en hver tid trække dit samtykke tilbage ved at skrive til os på samtykke@MicroPartner.dk.

Se også afsnit om “hvilke rettigheder har du over dine data”.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du kan altid bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Du kan kontakte os via samtykke@MicroPartner.dk.

COOKIES