Microsoft har været førende inden for kunstig intelligens (AI) forskning og udvikling i flere år. De har arbejdet på at udvikle AI-drevne værktøjer, der kan hjælpe brugere med at arbejde mere effektivt og kreativt. Et af de mest spændende værktøjer i Microsofts AI-suite er Copilot. Copilot er et AI-drevet værktøj, der giver intelligent assistance i en lang række af Microsofts mest brugte applikationer og platforme. Værktøjerne er baserede på maskinlæringsalgoritmer, der gør det i stand til at lære af brugeradfærd og levere personlig assistance alt fra de kendte programmer fra Office-pakken så som Word, Excel og Power Point til CRM løsninger med Dynamics 365 og finansløsninger i Business Central.

 

Copilot øger effektivitet og styrker kreativiteten

Ifølge Microsofts seneste undersøgelse af forretningsmæssige trends håber næsten 9 ud af 10 arbejdstagere at bruge AI til at reducere repetitive opgaver i deres job. Men indtil nu har AI været en vare, som kun få virksomheder virkelig har kunnet investere i. Microsoft Dynamics 365 Copilot gør det muligt for fagfolk at udføre deres daglige arbejde med hjælp fra cutting-edge AI integreret ved deres side. Copilot er designet til at give brugerne et effektivitetsboost ved at automatisere gentagne opgaver og levere intelligente forslag. Værktøjet kan hjælpe brugere med at spare tid og fokusere på vigtigere opgaver. Copilot kan også hjælpe brugere med at forbedre deres kreativitet ved at give forslag og ideer, som de måske ikke selv havde tænkt på.

Microsoft 365 Copilot bruger store sprogmodeller (LLM’er) og integrerer dine data med Microsoft Graph og Microsoft 365-apps og -tjenester. Det fungerer sammen med populære Microsoft 365-apps som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams og mere. Microsoft 365 Copilot er designet til at levere realtids intelligent assistance til brugere, hvilket hjælper dem med at forbedre deres produktivitet, kreativitet og færdigheder.

Her kan du få en god introduktion til Copilot. Se hvordan den er baseret på “Large Language Models”, og hvordan man skriver prompter og genererer indhold. (Kilde: Microsoft)

AI i Microsofts mest velkendte produkter

Udover det tidligere nævnte Microsoft 365 Copilot er der adskillige andre Copilot-værktøjer tilgængelige for forskellige Microsoft-produkter.

Dynamics Copilot er et AI-drevet værktøj, der giver intelligent assistance til brugere af Dynamics 365-produkter. Værktøjet er designet til at hjælpe brugere med at arbejde mere effektivt og effektivt inden for Dynamics-miljøet ved at levere forslag og ideer, der kan hjælpe brugere med at spare tid og fokusere på vigtigere opgaver. Afhængigt af hvilken Dynamics-verden du er interesseret i; salg og markedsføring eller økonomi.

Dynamics Sales Copilot og Dynamics Marketing Copilot er den intelligente assistent til brugere af Dynamics Sales og Insight. Copilot kan give et hurtigt overblik over de vigtigste oplysninger om dine leads og muligheder, såsom estimeret indtægt, lukkedato, kontaktperson, pipeline fase og foreslået løsning. Copilot kan berige dine leads med oplysninger fra andre systemer som Dynamics 365 Sales, LinkedIn og Bing, såsom mulige kontakter, seneste nyheder og foreslåede LinkedIn-profiler. Dette kan hjælpe dig med at finde flere indsigter og muligheder for dine leads. Copilot kan hjælpe dig med at forberede dig til dine kommende møder med dine leads og muligheder ved at give en opsummering af mødedetaljer, dagsorden, deltagere og relevante oplysninger. Dynamics Sales Copilot kan også hjælpe brugere med at automatisere gentagne opgaver, give intelligente forslag og forbedre deres kreativitet. Du kan også bede Copilot om at sende dig en påmindelse før mødet.

Copilot i Business Central

Dynamics Business Central Copilot er den AI-drevne assistent i Business Central, der vil hjælpe med produktiviteten. Med Copilot i Business Central bemyndiger det arbejdstagere med intuitive AI-værktøjer til at få mere gjort med mindre indsats, uden at skulle blive dataforskere. Copilot har strømlinet end-to-end processen, lige fra upload af et billede til Business Central, til AI-drevne forslag til markedsføringskopier baseret på dine produkters egenskaber som farve og materiale, til at offentliggøre det på din online butik med blot få klik. Opret en ny post ved at uploade et billede. Business Central analyserer billedet og foreslår automatisk en matchende kategori fra din liste over varekategorier. Business Central bruger Azure OpenAI og GPT-teknologi til at foreslå en overbevisende produktbeskrivelse baseret på varens egenskaber, kategori og navn (beskrivelse).

Microsoft Copilot er et innovativt værktøj, der er designet til at hjælpe brugere med at arbejde mere effektivt og kreativt. Værktøjet er baseret på maskinlæringsalgoritmer, der gør det i stand til at lære af brugeradfærd og levere personlig assistance. Microsoft Copilot er tilgængelig som en del af Microsoft 365 og er også tilgængelig for Teams og flere Dynamics-produkter. Copilot er i rivende udvikling, og værktøjet bliver hele tiden bedre og bedre.

Kontakt os for mere info eller en gratis demo

Vores team af erfarne og dedikerede konsulenter står altid klar til at hjælpe og vejlede dig, så du kan træffe den bedste beslutning. Uanset om du har brug for rådgivning, eller hvis du ønsker at få en personlig demonstration, så er vi klar til at hjælpe.

Kontakt os i dag via formularen , og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os direkte på Tlf.: 70 87 05 40.

Vil du vide mere?

+45 4345 0660

Fandt du ikke det, du ledte efter?

X