Udvalgte referencer og kundehistorier

Vi betragter alle vores kunder som langvarige samarbejdspartnere. Derfor er vi stolte over, at en række af vores samarbejdspartnere har sagt ja til at være vores referencer, og har indvilget i at blive interviewet af en journalist med henblik på at udarbejde kundehistorier sammen med os.

I vores kundehistorier kan du blandt andet læse:

  • Hvilke udfordringer Microsoft Dynamics 365 har løst.
  • Hvordan Microsoft Dynamics 365 bruges.
  • Hvad Microsoft Dynamics 365 har betydet for deres respektive forretninger.
Kompan
Optimera
Orbicon Informatik
Norican Group
Teracom logo
Brdr Dahl logo
Selandia

Udvalgte citater

Menneskeligt match

”Vi tog referencer, så vi vidste, at MicroPartner havde kompetencerne, der understøtter virksomhedens image som domæneekspert på CRM. Vores spørgsmål i valgprocessen var i virkeligheden om menneskerne hos MicroPartner matchede os godt, og om de forstod vores ønske om at binde salg, marketing og service tæt sammen på én platform. Nu kan vi virkeligt svare bekræftende på det, og vi er glade for vores valg.”

Ulrich Borup Hansen, salgsdirektør, Orbicon Informatik

Partneren udfordrede

“Først forklarede vi, hvorfor vi var forskellige fra Brødrene Dahl, og MicroPartners konsulenter var gode til at lytte. De byder ind med en bred viden, og de er også dygtige til at udfordre os.

I dette projekt var de helt skarpe på at advare os mod at afvige for meget fra standarden og lave for meget egenudvikling. Samarbejdet var alt i alt meget fint, og jeg sætter pris på både sparringen og selve produktforståelsen hos MicroPartner,

Jesper Fuglsang, business controller, Optimera

CRM uden bøvl og bullshit

”Samarbejdet med MicroPartner er hamrende godt. Der er ikke noget bøvl og bullshit med vores CRM-konsulenter fra MicroPartner. De forstår vores forretning og kan i den grad ”gå selv”.”

Toke Godiksen, IT-manager, Brødrene Dahl

Fleksibel CRM-samarbejdspartner

”Vi er vældig tilfredse med vores samarbejde med MicroPartner – et samarbejde, der foregår remote og 24/7 grundet vores globale tilstedeværelse.”

Bo Bugge, CIO, Norican Group

Business Central er blevet livsnerven

“Det ville i dag ikke være muligt at drive vores nuværende forretning uden Business Central.”

Sander Bille, Direktør, DanuCare.

Samme datagrundlag

“Hver kunde har nogle forskellige alarmværdier, de vil monitorere på. I stedet for at ringe til os, hver gang de vil ændre en værdi, kan de selv logge ind via portalen og bestemme temperaturerne. Det er her, det geniale kommer ind, altså at data ligger på det samme datagrundlag i Dynamics 365 Field Service og Power Apps Portals.

Hvis kunderne logger ind i Power Apps Portals og retter alarmværdierne på en device, skal vi ikke flytte data fra et system til et andet. Det arbejder på samme datagrundlag.” 

Peter Jordan, grundlægger & CEO, Synap IoT

Dag-til-dag sparringspartner

”MicroPartner kan noget, som mange ikke kan – nemlig at være dag-til-dag sparringspartner og bidrage til løbende systemudvikling, uden at det hver gang kræver analyse, kontraktoplæg og flere måneders ventetid for brugerne.

De tager vores problemer til sig og løser dem med det samme. Det giver stor tryghed.” 

Stig Højmark Jensen, CRM-Manager, IT, KOMPAN

Vores ansatte skal have virkelig gode værktøjer

”Vi valgte Microsoft Dynamics 365, der er brugervenligt, fleksibelt, nemt at konfigurere og på mange måder lysår foran nogle af de andre platforme, vi har arbejdet med. Vi vil gerne vide så meget som muligt om hver enkelt kunde, og vores ansatte skal have virkelig gode værktøjer ved hånden for at yde den bedste service.”

Martin Carlsson, Produktudviklingschef, Teracom Boxer

Kontakt os for at høre mere om et muligt samarbejde

Vores team af erfarne og dedikerede konsulenter står altid klar til at hjælpe og vejlede dig, så du kan træffe den bedste beslutning. Uanset om du har brug for rådgivning, eller hvis du ønsker at få en personlig demonstration, så er vi klar til at hjælpe.

Kontakt os i dag via formularen , og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os direkte på Tlf.: 70 87 05 40.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

X