Stillads 365 – virksomhedsløsning til stilladsbranchen

MicroPartner er stolte af at præsentere Stillads 365, som er en komplet virksomhedsløsning til stilladsbranchen.

Stillads 365

Den komplette virksomhedsløsning til stilladsbranchen er udviklet af MicroPartner i samarbejde med stilladsbranchen. Løsningen understøtter den måde stilladsbranchen arbejder på og de specifikke behov som stilladsvirksomheder har.

Matthijn Hoogenboom

Af Matthijn Hoogenboom, salgsdirektør, MicroPartner

Hvad er Stillads 365?

Stillads 365 er et nyt produkt udviklet af MicroPartner i samarbejde med stilladsbranchen. Den komplette virksomhedsløsning til stilladsbranchen består af projektstyring, salg og økonomi i ét system.

Med andre ord bygger løsningen på de nyeste versioner af Dynamics 365 for Sales (CRM), Dynamics 365 Business Central (Navision) og Office 365.

Fordele ved Stillads 365

Virksomhedsløsningen kører i skyen, er let at arbejde i og har alt det nødvendige til at drive en stilladsvirksomhed, herunder styring af salg, økonomi og tid. Og løsningen kan naturligvis også hjælpe med at overholde GDPR.

Løsningen kan bl.a. håndtere:

  • Digitale arbejdssedler
  • Tidsregistrering
  • Tilbud og ordrer
  • Fakturering med procentvise split
  • Personfølsomme oplysninger, herunder kontrakter og certifikater

En digital hverdag

Med Stillads 365 kan hverdagen digitaliseres, så I bliver mere effektive og måske vigtigst af alt undgår dobbeltarbejde. Vi har afdækket vigtige arbejdsgange for både montøren, konduktøren og regnskabsmedarbejderen, som bliver digitaliseret i virksomhedsløsningen. Fx har vi gjort arbejdssedler digitale – ligesom det også er muligt at registrere tid via mobil/tablet/pc i et brugervenligt system, der kan udregne fx skurpenge, telttillæg etc. til overenskomstmæssige satser.

Læs mere om fordelene for montøren, konduktører og regnskabsmedarbejderen her.

En komplet løsning, der kan tilpasses yderligere

Vi har med løsningen taget udgangspunkt i hvordan stilladsbranchen fungerer. Men det betyder ikke, at løsningen vil være helt ens for alle stilladsvirksomheder. Processer kan variere og derfor tilpasser vi i samarbejde med jer, så det bliver jeres løsning.

MicroPartner udvikler løbende løsningen i samarbejde med stilladsbranchen. Det betyder fx at nye opdateringer og funktioner automatisk bliver en del af jeres løsning.

Vil du vide mere?

Hvis du er nysgerrig på, hvordan virksomhedsløsningen kan virke for dig og din virksomhed, kan du bestille en demo af løsningen.

Vil du vide mere?

+45 4345 0660

Fandt du ikke det, du ledte efter?

X