MicroPartner er nu autoriseret Flexfone forhandler

Flexfone, Myfone

MicroPartner har indgået et samarbejde med Flexfone, som tilbyder en komplet teleløsning på tværs af platforme

Matthijn Hoogenboom

Af Matthijn Hoogenboom, salgsdirektør, MicroPartner

Autoriseret Flexfone forhandler

Vi har netop indgået et nyt samarbejde med Flexfone, som er en dansk virksomhed med speciale i fremtidens erhvervstelefoni. Flexfone er bedst kendt for Myfone og tilbyder erhvervstelefoni på tværs af en række platforme, herunder mobiltelefoni, telefoni online, bordtelefon og via en mobil app. Flexfone har desuden, som de første i Danmark, fået godkendt en integration i Microsoft Teams, så du får adgang til mange af Myfones funktioner direkte i Teams.

Med Flexfone får du et væld af muligheder, herunder:

Kaldflow

Med et kaldflow fra Flexfone kan du sørge for at dine kunder, kollegaer og samarbejdspartnere kommer let igennem til den rigtige afdeling eller medarbejder. Du kan opsætte forskellige stier eller flow, som guider dem, der ringer igennem forskellige trin fx:

  • Hovednummer
  • Telefonsvarer
  • Velkomsthilsen
  • Tastemenu
  • Åbningstider
  • Telefonkøer
  • Speaks

Eksempel på et kaldflow

Flexfone, myfone

Omstillingsbord

Med Myfone.dk kan du få overblik over forskellige køer og medarbejdere. Du kan se hvem, der betjener hvilke køer, hvem der er ledig og optaget og om dine kollegaer er på kontoret eller arbejder hjemmefra.

Myfone har en indbygget softphone, som gør dig i stand til at ringe og modtage opkald. Du har mulighed for at logge på en kø og af en kø. Du har også adgang til Myfones profiler, som lader dig styre om din telefon skal ringe eller dirigeres videre hvis du har møde eller holder fri.

Funktioner med på farten

Myfone fås også som en app, så du kan tage dine telefunktioner med på farten. Du kan fx styre dine tilmeldinger og afmeldinger til køer og se om en kollega er ledig eller optaget. Du kan også omstille opkald, aflytte telefonsvarer, styre dine profiler og meget mere.

Bordtelefon

Hvis du har behov for en bordtelefon i pakken, har Flexfone sørget for at bordtelefonen kan integreres i løsningen. Det betyder, at når du får et opkald på Myfone.dk eller på mobilen kan du også modtage det på bordtelefonen. Flexfone garanterer funktionalitet på Yealink-telefoner, men understøtter også flere SNOM- og LG-modeller.

Microsoft Teams

Flexfone har, som de første i Danmark, en integration til Microsoft Teams. Du kan derfor bruge Teams som en softphone eller benytte den på lige fod som din mobil eller bordtelefon.

Flexfone, Microsoft Teams, myfone

Fremtidens erhvervstelefoni

Med andre ord kan du få adgang til fremtidens erhvervstelefoni med Flexfone på flere platforme. Vil du vide mere om muligheder og priser? Kontakt os på +45 43 45 06 60.

Vil du vide mere?

+45 4345 0660

Vil du vide mere?

+45 4345 0660

Fandt du ikke det, du ledte efter?

X