Invester i fremtiden

Invester i fremtiden, blog

Verden er i øjeblikket lammet. COVID-19 har vendt op og ned på vores hverdag. Mange benytter tiden til at reflektere over fremtiden. En fremtid hvor situationen er kommet under kontrol og hvor hverdagen vender tilbage.

Men hvordan fremtidssikrer man bedst sin virksomhed, så man kan klare en lignende situation igen? For den hverdag, der venter os, ser sandsynligvis anderledes ud. Hvordan investerer man i fremtiden?

Af Matthijn Hoogenboom, salgsdirektør, MicroPartner

Nutiden skal være digital

Der er ingen tvivl om, at de virksomheder, som klarer sig bedst nu og dermed også i fremtiden, er dem, som er digitalt rustede. Virksomheder som har investeret i it. Virksomheder som lige nu kan tilbyde deres medarbejdere en hjemmearbejdsplads og/eller har implementeret e-handel. For mange virksomheder betyder den nuværende situation, at alt bliver vendt på hovedet. Der er behov for en kolossal omstilling for virksomhedskulturer fx i forhold til det at arbejde hjemme og at afholde arbejds- og kundemøder på andre måder end face-to-face.

Hos MicroPartner har vi også måttet omstille vores vaner. Fx har vi netop afholdt vores første uddannelsesdag remote. Heldigvis var vores kunder også med på at tænke nyt og bryde vaner. Teknikken i Microsoft Teams samt omstillingsparathed både hos os selv og vores kunde resulterede i at sessionen fungerede over al forventning.

Mulighedernes tid

Med de fleste udfordringer følger der også muligheder. Den nuværende situation er derfor en oplagt mulighed til at se sin virksomhed efter i sømmene og investere i it-løsninger og -systemer.

Vi oplever i øjeblikket, at en del af vores kunder investerer i fremtiden fx i form af flytning af deres systemer til skyen, implementering af nye processer/features i CRM-og ERP-systemer, samt remote uddannelse i brug af fx CRM/ERP.

Invester i fremtiden

Vi har derfor samlet en række overvejelser, som kan hjælpe jer på vej:

  • Kan vi arbejde sikkert hjemmefra?

  • Kan vi udnytte tiden bedre, når vi arbejder hjemmefra?

  • Hvordan sikrer vi, at personlige relationer både vedligeholdelse og etableres, når vi arbejder remote?

  • Kan flere møder afholdes online?

  • Understøtter vores CRM og ERP vores forretningsprocesser – og vores fremtidige forretning?

  • Er vores processer effektive – og hvis ikke, har vi behov for change management?

  • Kan vi implementere e-handel?

  • Kan IoT, machine learning og AI hjælpe os?

  • Har vi de rette kommunikationsplatforme?

Det handler om at fremtidssikre virksomheden – og det er måske netop nu, at I har tiden til at investere i fremtiden. Har du brug for inspiration til, hvad I kan gøre i netop jeres virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os for at høre nærmere eller for en demonstration

Vores team af erfarne og dedikerede konsulenter står altid klar til at hjælpe og vejlede dig, så du kan træffe den bedste beslutning. Uanset om du har brug for rådgivning, eller hvis du ønsker at få en personlig demonstration, så er vi klar til at hjælpe.

Kontakt os i dag via formularen , og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os direkte på Tlf.: 70 87 05 40.

Ring til os

på +45 4345 0660

Fandt du ikke det, du ledte efter?

X